Skip to content

PROVJERENA RABLJENA VOZILA S GARANCIJOM

SAMO PROVJERENA RABLJENA VOZILA SU SIGURNA RABLJENA VOZILA

Kupnja rabljenog vozila je stvar povjerenja. Pogotovo kad se zna da je broj prevara u ovoj branši iznimno visok bilo da je riječ o prodaji vozila koja su stradala u teškim prometnim nesrećama ili varanje s kilometražom vozila i sl.

Svaki dan se susrećemo s klijentima koji su imali loše iskustvo u prijašnjim kupnjama rabljenih vozila. Ili blisko poznaju nekoga tko se “opekao” kupnjom mačka u vreći. Na žalost, taj mačak u vreći ponekad nije samo financijski gubitak već je u pitanju i ugrožavanje osoba koje se voze u takvom rabljenom automobilu.

Kako bi opravdali povjerenje koje nam svaki naš klijent poklanja kupnjom rabljenog vozila kod nas, svako naše vozilo prolazi detaljne provjere prije nego ga stavimo u ponudu. 

Kriterije za naša rabljena vozila držimo dosta visoko i ne pristajemo na kompromise kad je u pitanju sigurnost i pouzdanost naših automobila.

Samo provjereno rabljeno vozilo je sigurno rabljeno vozilo.

U svojoj ponudi imamo samo provjerena rabljena vozila iza kojih možemo stajati te svojim klijentima jamčiti njihovu pouzdanost i 100%-tnu ispravnost.

Svako naše rabljeno vozilo prolazi temeljite provjere prije nego ga stavimo u našu ponudu tako da svakom kupcu naših vozila dajemo sljedeće garancije.

 1. Garancija na 100%-tnu ispravnost vozila!
 2. Garancija na vozilo u trajanju 12 mjeseci u ovlaštenom servisu za tu marku vozila!
  *Garancija na vozilo nije ograničena prijeđenim kilometrima i moguće je ugovaranje garancije do 2 godine! 
  Sve o garancijama i pokrićima možete pročitati OVDJE.
 3. Pismena garancija na povijest vozila te kilometražu vozila!
 4. Pismena garancija da vozilo kupljeno kod nas nije sudjelovalo u prometnoj nesreći!

Ako auto ne prolazi našu kontrolnu listu, nećete ga naći u našoj ponudi rabljenih vozila.

Naša misija nije prodaja automobila, naša misija je prodaja sigurnih i pouzdanih rabljenih vozila s kojim će svaki naš klijent biti zadovoljan i siguran još dugo nakon što svog novog limenog ljubimca odveze od nas. 

Kad je u pitanju kupnja rabljenog automobila, samo detaljno provjerena rabljena vozila bi smjela biti opcija jer samo temeljito provjerena rabljena vozila su dovoljno sigurna rabljena vozila.

ŠTO ČINIMO ZA SVOJE KLIJENTE KAKO BI OSIGURALI SAMO SIGURNA I PROVJERENA RABLJENA VOZILA

Ono što mi kao trgovina rabljenim vozilima možemo učiniti za svoje klijente i što činimo svakog dana je nabava samo provjerenih rabljenih automobila iza kojih možemo 100% stajati od sigurnih i provjerenih dobavljača.

Rabljena vozila za koja ne možemo garantirati njihovu mehaničku ispravnost, originalnu kilometražu te urednu servisnu i vlasničku povijest nećete naći na našem skladištu.

Provjera rabljenih vozila

Kao trgovci rabljenim vozilima radimo temeljitu provjeru svakog automobila u pravilu dva oputa.

 1. Provjera rabljenog vozila prije same kupnje.
 2. Provjera vozila prije stavljanja u ponudu.

Kad se zbroje prva i druga provjera, naša rabljena vozila prije stavljanja u prodaju prolaze sljedeće provjere.

 1. Provjera kompletne povijesti vozila i dokumentacije vozila.
 2. Provjera servisne povijesti vozila.
 3. Provjera kilometraže vozila.
 4. Mjerenje debljine laka na vozilu. S ovom provjerom se sa 100%-nom sigurnošću može utvrditi da li je vozilo bilo nekad lakirano odnosno popravljano te u kojoj mjeri.
 5. Detaljan estetski pregled vozila što podrazumijeva pregled eksterijera i interijera.
 6.  Mehanička provjera stanja rabljenog vozila. 
 7. Obavljanje svih potrebnih servisa kako bi vozilo bilo 100% ispravno i spremno za kupca.
 8. Dubinsko pranje i dezinfekcija interijera te čišćenje eksterijera kompletnog vozila kako bi vozilo bilo spremno za stavljanje u ponudu te uskoro preuzimanje od strane novog vlasnika.

Kako bi kvaliteta naše usluge i naših rabljenih vozila bila konstantna, a broj grešaka i propusta minimalan- prilikom svakog koraka provjere rabljenih automobila služimo se sustavom kontrolne “check” liste. Svako naše vozilo je pregledano u više od 100 ključnih točki. 

NAŠA GARANCIJA NA ISPRAVNOST VOZILA

Za svako rabljeno vozilo kupljeno kod nas jamčimo 100% ispravnost vozila. Osim toga svakom kupcu dajemo pismenu garanciju na vozilo u ovlaštenom servisu u trajanju minimalno 12 mjeseci u suradnji s našim poslovnim partnerom “CarGarantie”.

Garancija pokriva sve vitalne dijelove vozila te se svi nedostatci u slučaju da se pojave otklanjaju u ovlaštenom servisu za tu marku vozila.
Ovo jamči najviši standard usluge te jamči kvalitetu izvršenih radova i ugrađenih dijelova.

Naše jamstvo na vaše rabljeno vozilo vrijedi neovisno o prijeđenim kilometrima te vi kao klijent ne sudjelujete u niti jednom dijelu troška.

Više o pokrićima naših garancija na rabljena vozila možete pročitati ovdje: Garancija na rabljena vozila.

Svi eventualni kvarovi koji se pojave na vašem vozilu a podliježu garanciji se otklanjaju isključivo u ovlaštenom servisu za vašu marku vozila. Tako možemo jamčiti samo najbolju kvalitetu izvršenih radova te ugrađenih dijelova!

Ponudu naših rabljenih vozila možete pogledati na sljedećem linku: Provjerena rabljena vozila s garancijom.

Ukoliko za vas u ovom trenutku nemamo odgovarajuće vozilo na lageru, nudimo i uslugu dovoza rabljenih vozila po narudžbi. Vi birate model vozila, boju, godinu, opremu i cijenu a mi za vas tražimo na razini cijele EU. Uvoz automobila po narudžbi.

Za sve detalje, budite slobodni kontaktirati nas putem bilo koje od komunikacijskih platformi ili kontakt forme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga vezano uz naša rabljena vozila, načine provjere te garancija na ispravnost vozila, budite slobodni javiti nam se putem bilo koje od društvenih mreža ili putem naše kontakt forme.

Dostupni smo na svim komunikacijskim platformama svakim danom od 07:00 do 19:00 uključujući i vikende.

Poziv | WhatApp | Viber | SMS | Facebook | Messanger | E Mail | Njuškalo

 

4.6/5 - (49 votes)
Call Now Button
×