Skip to content

UVOZ AUTOMOBILA PO NARUDŽBI

Uvoz automobila po narudžbi iz EU po principu ključ u ruke.

Transparentno

Transparentni i unaprijed jasno definirani troškovi.

Sigurno

Profesionalna provjera vozila do najsitnijih detalja.

Brzo

Javite nam se s povjerenjem i u najkraćem roku vozite auto kakav i zaslužujete. Od upita do realizacije u svega nekoliko dana.

Uvoz automobila po narudžbi je savršeno rješenje za sve one koji lokalno ne uspijevaju pronaći vozilo koje bi zadovoljilo njihove kriterije.

Naime, aktivna ponuda rabljenih automobila u Hrvatskoj je oko 30-ak tisuća vozila dok je ponuda rabljenih automobila spremnih za uvoz vozila po narudžbi na području EU preko milion.

Samim time je na području EU puno lakše pronaći auto u skladu s vlastitim željama i potrebama.

Prilikom uvoza automobila po narudžbi, vozilo možete pronaći sami i samo nam poslati link a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. 

Ukoliko ipak ne nalazite ono što bi voljeli kupiti, možete nam se javiti s željenim kriterijima za vaše vozilo kako bi vam pomogli u potrazi i putem naših kanala nabave.

Kad je u pitanju uvoz vozila po narudžbi, sama potraga za savršenim primjerkom može trajati od par minuta pa sve do nekoliko mjeseci, ovisno o trenutnoj ponudi vozila te postavljenim kriterijima.

Kako bi uvoz vozila i kupnja novog limenog ljubimca prošli glatko, za vas smo pripremili paket usluga koji će uvoz automobila po narudžbi učiniti jednostavnim i ugodnim iskustvom i to po principu ključ u ruke. 

Naša usluga uvoz automobila po narudžbi uključuje:

– Pomoć u potrazi za idealnim automobilom.
– Savjetovanje.
– Kontakt s prodavateljem.
– Provjeru povijesti vozila i kilometraže.
– Detaljnu profesionalnu provjeru vozila na lokaciji vozila.
– Izradu detaljnog izvještaja o stanju vozila.
– Kupnju vozila.
– Transport auta do adrese kupca.
– Rješavanje sve potrebne dokumentacije.
– Sukladno dogovoru, garanciju na auto u trajanju do 2 godine u ovlaštenom servisu.
– Sukladno dogovoru i dodatne usluge poput servisa, čišćenja, registracije itd. 

Sukladno dogovoru moguće je ugovaranje i dodatnih usluga ili obavljanje samo dijela usluge iz paketa usluga uvoz auta po narudžbi. 

Uvoz automobila po narudžbi - Prezentacija i provjera vozila

Nakon što smo pronašli jedan ili više rabljenih automobila koji zadovoljavaju prethodno postavljene kriterije te smo spremni na uvoz istog, slijedi kontakt s prodavateljem i prva osnovna provjera.

Ova se provjera auta sastoji u pravilu od provjere prodavatelja te provjere osnovnih informacija o automobilu do kojih se može doći putem broja šasije i informacija danih od strane prodavatelja. 

Ukoliko izabrani primjerak auta prolazi u prvom krugu provjera, krećemo u detaljnu provjeru vozila što u pravilu podrazumijeva odlazak na lokaciju gdje se nalazi auto te detaljnu kontrolu cijelog vozila.

Vaše rabljeno vozilo će prije kupnje i isporuke vama kao klijentu u paketu naših usluga uvoza automobila po narudžbi proći sljedeće provjere minimalno jedan put.

  1. Provjera vlasničke povijesti vozila i dokumentacije automobila.
  2. Provjeru servisne povijesti auta.
  3. Provjera kilometraže vozila.
  4. Kontrolu limarije i mjerenje debljine laka na vozilu s čim se sa 100%-nom sigurnošću može utvrditi da li je vozilo bilo nekad lakirano odnosno popravljano te u kojoj mjeri.
  5. Detaljan estetski pregled auta što podrazumijeva pregled eksterijera i interijera.
  6. Mehanička provjera stanja rabljenog vozila. 
  7. Provjera ispravnosti opreme i svih sustava u autu.
  8. Provjera prodavatelja vozila.
  9. Sukladno dogovoru, moguće je dogovoriti i obavljanje svih potrebnih servisa ili otklanjanje eventualnih nedostataka na automobilu.
  10. Sukladno dogovoru, moguće je dogovoriti i dubinsko čišćenje, pranje i dezinfekcija interijera i eksterijera te poliranje kompletnog vozila prije isporuke.

Važno je napomenuti da auto koje nema originalnu kilometražu i urednu povijest ili je sudjelovalo u teškim prometnim nesrećama gdje su mogli stradati konstrukcijski dijelovi vozila i sl. ne možemo dovesti iako je riječ o uvozu auta po narudžbi.

Svi utvrđeni nedostatci i oštećenja na autu se prezentiraju kroz detaljan izvještaj koji je potkrijepljen nizom slika i videa.

Uvoz auta po narudžbi - Kupnja i transport

Ukoliko je izabrani automobil zadovoljio sve očekivane kriterije, krećemo u kupnju i dostavu vašeg vozila na vašu adresu.

Sve troškove kupnje i transporta auta kroz uslugu uvoz automobila po narudžbi sukladno prethodnom dogovoru snosimo mi. 

Transport kupljenih auta po narudžbi se sukladno prethodnom dogovoru vrši putem specijaliziranih kamiona za transport vozila ili ga osobno dovozimo na vašu adresu.

Uvoz auta po narudžbi - Primopredaja

Primopredaja auta koje za vas uvozimo po narudžbi će uslijediti neposredno nakon što isto stigne na vašu adresu. 

U ovom trenutku auto će biti predano vama kao kupcu na testnu vožnju i još jednu provjeru od strane vas.

To je vrijeme koje vi kao naš klijent imate kako bi još jednom samostalno provjerili izabrani auto i je li isto zadovoljava vaše kriterije, potrebe i želje te prezentirano stanje.

Slobodni ste vozilo odvesti i u servise po želji i na dodatne provjere.

Troškovi kod uvoza auta po narudžbi i plaćanje vozila

Naknade za uslugu uvoza auta po narudžbi i plaćanje samog vozila se obavljaju sukladno dogovoru. U pravilu, mi snosimo sve troškove od kupnje do dovoza auta i svih potrebnih davanja nužnih da bi auto mogao pristupiti registraciji u RH. 

Vi kao klijent vozilo plaćate vozilo tek kad ga i sami pregledate ta kad je vozilo na vašoj adresi i spremno za registraciju. 

Kao naš klijent imate nekoliko opcija za financiranje auta kad je u pitanju uvoz vozila po narudžbi i te opcije su jednake opcijama financiranja vozila koja kupujete s našeg lagera.

– Leasing (financijski i operativni)
– Kredit
– Kartice (jednokratno ili na rate)
– Gotovina (uplatom na transakcijski račun)

Na auto koje kupujete kroz našu uslugu uvoz auta po narudžbi ne plaćate troškove prijepisa odnosno upravne pristojbe.

Kako bi sve bilo jasno i transparentno, prije nego se krene u pregled i uvoz auta po narudžbi, dobit će te službenu ponudu gdje su unaprijed jasno i transparentno definirani svi pojedinačni troškovi do registracije u RH.

Ova ponuda uključuje jasno i transparentno definiran svaki trošak pojedinačno.

– Cijena rabljenog auta
– Cijene naših usluga
– Troškovi transporta
– Izračun PPMV (poseban porez na motorna vozila)
– Izračun naknada za FZOEU
– Cijena homologacije
– Trošak potvrda proizvođača
– Dodatne garancije na vozilo u ovlaštenom servisu

Osim redovnih usluga koje ulaze u paket usluga uvoza automobila po narudžbi, sukladno dogovoru moguće je dogovoriti i dodatne usluge poput servisa, čišćenja i slično.

Garancija na auto pri uvozu vozila po narudžbi

Garancija na auto pri uvozu vozila po narudžbi se sukladno dogovoru može ugovoriti na period do 2 godine i to u ovlaštenom servisu za vašu marku auta.

Naime, prilikom uvoza auta po narudžbi kao i prilikom klasične prodaje, naš posao nije gotov samom isporukom vozila.
Naš posao je osigurati da vas to isto auto služi još jako dugo nakon što ga od nas odvezete.

Kako bi u tom mogli biti maksimalno uspješni, ugovorili smo poslovnu suradnju s Njemačkom garancijskom kućom CarGarantie koja je specijalizirana za garancije i pokrića u slučaju kvarova na novim ali i rabljenim vozilima.

Sve o našim garancijama na rabljena vozila i pokrićima možete pročitati OVDJE

Osim garancija, pogledajte i našu ponudu rabljenih vozila dostupnih odmah. RABLJENA VOZILA dostupna odmah.

TU SMO ZBOG VAS

Za sva pitanja ili dodatne informacije po pitanju uvoza rabljenih automobila po narudžbi, stojimo vam na raspolaganju svakim danom od 07:00 do 19:00 uključujući i vikende.

4.4/5 - (213 votes)
Call Now Button
×