Kao trgovina rabljenim vozilima vršimo otkup automobila bez obzira da li kod nas kupujete drugo vozilo ili ne.

Sami otkup je jednostavan i relativno brz proces koji se sastoji od dvije osnovne faze. Pregled vozila te procjena tržišne vrijednosti vozila i isplata.

Procjena vozila je besplatna, a ponuda neobavezujuća. 

Za okvirnu ponudu za otkup vozila nam možete poslati slike vašeg vozila putem WhatApp-a.
Za konačnu i službenu ponudu, vozilo moramo vidjeti osobno.

Kriteriji za otkup vozila

Kako bi mogli stajati iza vozila koje prodajemo te jamčiti njihovu 100%-tnu ispravnost, sigurnost i pouzdanost- postavili smo kriterije za otkup vozila koje svako rabljeno vozilo koje otkupljujemo mora zadovoljiti.

Svako vozilo se prije otkupa pregledava prema našoj kontrolnoj listi.
Sami pregled traje cca 30 – 45 minuta.
Neke od točki s naše kontrolne liste za procjenu vozila koje svako vozilo prolazi prije nego ga otkupimo:

  • Provjera dokumentacije vozila.
  • Kontrola urednosti servisne i vlasničke povijest vozila uključujući i kilometražu vozila.
  • Kontrola estetskog stanja vozila (interijer i eksterijer).
  • Kontrola mehaničke ispravnost vozila (motor, mjenjač, ovjes, šasija, dodatna oprema, elektronika itd.).
  • Provjera laka (kontrola da li je vozilo sudjelovalo u prometnim nesrećama i sl.)
  • Pokusna vožnja

Vozila koja nemaju urednu povijest te kilometražu vozila ili su sudjelovala u teškim prometnim nesrećama nećemo biti u mogućnosti otkupiti

Otkup vozila s isplatom i otkup vozila po modelu “Staro za novo”

U pravilu postoje dva modela po kojima vršimo otkup vozila.

  1. Otkup vozila s gotovinskom isplatom vlasniku vozila.
  2. Otkup vozila po modelu “Staro za novo” tj. “Staro za staro”.

Prilikom otkupa vozila s izravnom isplatom vlasniku, novac se u dogovorenom iznosu prebacuje na račun vlasnika vozila ili se radi gotovinska isplata- prema dogovoru.

Prilikom otkupa vozila po modelu “Staro za staro”, vozilo se u procijenjenoj vrijednosti priznaje kao način plaćanja za novo rabljeno vozilo koje kupac kupuje kod nas.

Otkup s gotovinskom isplatom

Otkup  vozila s gotovinskom isplatom je moguć ukoliko vozilo zadovolji naše zadane kriterije za procjenu vozila te ga procijenimo sigurnim i pouzdanim vozilom koji će i budućeg vlasnika dobro služiti.

Nakon pregleda vozila se radi procjena vrijednosti rabljenog vozila u skladu s kataloškom vrijednošću te tržišnom cijenom i stanjem vozila.

Ukoliko auto zadovoljava osnovne kriterije te je cijena u skladu s procijenjenom vrijednošću vozila, slijedi rješavanje potrebne dokumentacije i isplata dogovorenog iznosa. 
Sve obaveze te daljnje troškove od ovog trenutka preuzimamo mi.

Otkup vozila po modelu “Staro za novo” odnosno “Staro za staro”

Prilikom otkupa vozila po modelu “staro za novo” odnosno “staro za staro” prolazimo identičnu proceduru kao i za klasični otkup rabljenog vozila s gotovinskom isplatom.

Prvo ide provjera vozila kako bi utvrdili da li vozilo zadovoljava određene kriterije.

Nakon inicijalne provjere rabljenog vozila, slijedi procjena vrijednosti vozila u skladu s tržišnim cijenama, kataloškim vrijednostima te stanjem vozila.

Ukoliko vozilo zadovoljava postavljene kriterije, drage ćemo ga volje prihvatiti pod račun za drugo vozilo koje kupujete kod nas. 

Komisiona prodaja vozila

Osim usluge otkupa vozila, nudimo i uslugu komisione prodaje vozila. Komisiona prodaja vozila je usluga u kojoj za svoje klijente slikamo i oglašavamo vozilo te preuzimamo punu brigu oko prodaje istog.

Prema dogovoru, usluga komisione prodaje rabljenog vozila može podrazumijevati i kompletnu pripremu automobila za prodaju odnosno kemijsko čišćenje interijera, detaljno pranje eksterijera, otklanjanje eventualnih mehaničkih ili estetskih nedostataka, slikanje, oglašavanje itd.

Prema dogovoru, vozilo može biti parkirano i na našem parkingu kako bi ga kupci mogli pogledati kad njima najviše odgovara.

Osim komisione prodaje vašeg vozila, u mogućnosti smo ponuditi i garancije na vozilo ukoliko isto zadovoljava kriterije potrebne da bi se garancija mogla izdati.

Sve o opcijama i detaljima kad je u pitanju komisiona prodaja rabljenih automobila odnosno uslužna prodaja vozila možete pročitati OVDJE ili nas kontaktirati putem bilo koje od komunikacijskih platformi.

Otkup vozila- kontakt informacije

Nije bitno da li kupujete novo rabljeno vozilo, tražite kupca za svoje staro vozilo ili pak nekoga od povjerenja tko će za vas odraditi sve oko prodaje vašeg vozila- tu smo!

Svoje klijente podržavamo u cijelom procesu kupoprodaje što uključuje provjeru vozila, slikanje i oglašavanje vozila, izdavanje garancija za vaše staro vozilo, pomoć oko potrebne papirologije, izračuna svih eventualnih troškova itd.

Budite slobodni javiti nam se  putem bilo koje od komunikacijskih platformi kako bi prošli sve detalje i sva pitanja u par minuta. Dostupni smo svakim danom od 07:00 do 21:00 uključujući i vikende.

Damir

091/537-82 31

Marko

091/243-35 02

4.8/5 - (16 votes)