Skip to content

KOMISIONA PRODAJA RABLJENIH VOZILA

KOMISIONA PRODAJA RABLJENIH VOZILA

Jedna od usluga koju pružamo za svoje klijente kao trgovina rabljenim vozilima je komisiona prodaja rabljenih vozila.

Komisiona prodaja odnosno uslužna prodaja rabljenih vozila je usluga u kojoj umjesto vas vodimo cijeli proces prodaje vašeg vozila od pripreme za prodaju do same isporuke automobila novom vlasniku.

Usluga komisione prodaje vozila prema dogovoru može obuhvatiti sve ili samo neke od sljedećih usluga.

 1. Pomoć pri procjeni vrijednosti vozila.
  Pri komisionoj prodaji vozila klijent sam određuje prodajnu cijenu, mi možemo samo pomoći savjetom ukoliko je isti potreban.
 2. Priprema vozila za prodaju. Ovaj dio usluge može obuhvatiti sve ili samo neke od sljedećih usluga:
  – Detaljno pranje interijera vozila
  – Kemijsko čišćenje interijera vozila.
  – Detaljno pranje exterijera vozila.
  – Poliranje vozila.
  – Otklanjanje eventualnih mehaničkih kvarova, nedostataka ili sl. na vozilu.
 3. Slikanje i oglašavanje vozila na našoj web stranici, njuškalu, marketplacu te ostalim oglašavajućim platformama.
 4. Parking na našem osiguranom parkingu kako bi potencijalni kupci mogli u bilo kojem trenutku pogledati vaše vozilo.
 5. Izdavanje pismene garancije na rabljeno vozilo u trajanju do 24 mjeseca u ovlaštenom servisu.
 6. Kompletnu podršku te komunikaciju, prodaju i pregovore s potencijalnim kupcima.

Naša usluga komisione prodaje rabljenog vozila ima dva osnovna modela prema kojima ovu vrstu usluge nudimo svojim klijentima.
1. Komisiona prodaja automobila gdje klijent i dalje vozi i koristi svoje vozilo.
2. Komisiona prodaja automobila gdje klijent ostavlja svoje vozilo kod nas do trenutka prodaje.

KOMISIONA PRODAJA RABLJENOG VOZILA BEZ OSTAVLJANJA VOZILA

Za klijente koji žele i dalje svakodnevno koristiti svoje vozilo nudimo uslugu komisione prodaje rabljenog vozila bez ostavljanja vozila kod nas na parkingu. 

Ovakav način prodaje omogućuje i dalje neometano korištenje vašeg vozila ali smanjuje mogućnost da ga klijenti pogledaju u trenutku kad njima najviše odgovara a to je najčešće trenutak kad su već kod nas. 
Ukoliko se pojavi potencijalni kupac, vozilo možete dovesti do nas kako bi isto pokazali klijentu ili vas možemo povezati s klijentom a vi sami odraditi pokazivanje vozila te eventualno samostalno zaključiti prodaju.

Kako bi vozilo postiglo najbolju moguću cijenu te se prodalo u što kraćem roku, pokazalo se puno efikasnije ostaviti vozilo kod nas na parkingu budući da je u tom slučaju vaše vozilo uvijek spremno za potencijalnog klijenta, čisto i uredno.

KOMISIONA PRODAJA RABLJENOG VOZILA 

Komisiona prodaja rabljenog vozila s opcijom ostavljanja vozila na našem parkingu se pokazala za naše klijente kao najučinkovitiji način komisione prodaje kako financijski tako i vremenski.

Prije preuzimanja vozila u svrhu komisione prodaje se radi pregled vozila te se evidentiraju svi eventualni trenutni nedostatci na vozilu nakon čega se sklapa ugovor o komisionoj prodaji vozila gdje se definiraju sva prava i obaveze vlasnika vozila i nas kao izvršioca usluge. 

Cijenu i dalje definirate vi kao vlasnik vozila, dok mi preuzimamo svu preostalu brigu oko prodaje automobila sve do njegove isporuke novom vlasniku.

Vlasniku vozila se novac isplaćuje isti dan kad je vozilo prodano isplatom na račun ili u gotovini.

Važno napomenuti je da su vozila na našem parkingu osigurana te se nalaze pod video nadzorom 0-24.

Naknada za komisionu prodaju rabljenog vozila

Naknada za komisionu prodaju rabljenog vozila se definira za svaki slučaj zasebno i ovisi prije svega o tome koje će sve usluge obuhvatiti te se kreće od 100€ po vozilu.

Za klijente koji kod nas kupe vozilo, ne naplaćujemo naknadu za komisionu prodaju za njihovo staro vozila.

OTKUP RABLJENIH VOZILA

Osim komisione prodaje rabljenih vozila, kao trgovina rabljenim vozilima vršimo i otkup rabljenih vozila bez obzira da li kod nas kupujete drugo vozilo ili ne. Sami otkup rabljenog vozila je jednostavan i relativno brz proces koji se sastoji od dvije osnovne faze. Pregled vozila i procjena realne tržišne vrijednosti vozila nakon čega slijedi isplata vozila.

Sve o opcijama te detaljima kad je u pitanju otkup rabljenog vozila možete pročitati OVDJE ili nas kontaktirati putem bilo koje od komunikacijskih platformi.

Osim komisione prodaje vozila te usluge otkupa vozila, pružamo i usluge dovoza automobila po narudžbi s iz svih zemalja EU. 

Osim uvoza automobila po narudžbi, možete pogledati i ponudu naših vozila dostupnih odmah

Kontakt informacije

Nije bitno da li kupujete novo rabljeno vozilo, tražite kupca za svoje staro vozilo ili pak nekoga od povjerenja tko će za vas odraditi sve oko prodaje vašeg vozila- tu smo.

Svoje klijente podržavamo u cijelom procesu kupoprodaje što uključuje provjeru vozila, pripremu za prodaju, slikanje i oglašavanje vozila, izdavanje garancija za vaše staro vozilo, pomoć oko potrebne papirologije, izračuna svih eventualnih troškova itd.

Budite slobodni javiti nam se  putem bilo koje od komunikacijskih platformi i s vama ćemo proći sve detalje u par minuta. Dostupni smo svakim danom od 07:00 do 19:00 uključujući i vikende.

Poziv | WhatApp | Viber | SMS | Facebook | Messanger | E Mail | Njuškalo

Damir

091/537-82 31

Marko

091/243-35 02

4.8/5 - (16 votes)
Call Now Button
×